Νέα παρέμβαση Γιώτη για Παπασταύρου: «Με κλειστά μάτια αν… – Γι΄ αυτό σιωπώ» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέα παρέμβαση Γιώτη για Παπασταύρου: «Με κλειστά μάτια αν… – Γι΄ αυτό σιωπώ» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο επιχειρηματίας Γιώτης Δημητρίου, ο οποίος θυμίζουμε ότι έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να εμπλακεί στα διοικητικά της Ομόνοιας, σχολίασε εκ νέου στα social media την πρόταση του υποψήφιου επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου, αναφέροντας τα εξής:

«Εγώ είπα τους προχτές στο Σεμέλη, μόλις σας φέρει τσέκι 24 εκατομμυρίων όπως λαλείτε, δώστε του την με κλειστά μάτια. Αλλά όπως είναι η συμφωνία σήμερα, όχι!».

«Έχουν δημιουργηθεί τόσες πολλές ψευδαισθήσεις για την πρόταση Παπασταύρου που όποιος μιλά τώρα θεωρείται κακός και εχθρός της Ομόνοιας. Για αυτό σιωπώ μέχρι να δω την τελική του πρόταση. Παρακολουθώ με κάθε λεπτομέρεια ότι συμβαίνει, μην ανησυχείτε».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE