Νέα παρέμβαση Γιώτη για Παπασταύρου: «Με κλειστά μάτια αν… – Γι΄ αυτό σιωπώ» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέα παρέμβαση Γιώτη για Παπασταύρου: «Με κλειστά μάτια αν… – Γι΄ αυτό σιωπώ» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο επιχειρηματίας Γιώτης Δημητρίου, ο οποίος θυμίζουμε ότι έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να εμπλακεί στα διοικητικά της Ομόνοιας, σχολίασε εκ νέου στα social media την πρόταση του υποψήφιου επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου, αναφέροντας τα εξής:

«Εγώ είπα τους προχτές στο Σεμέλη, μόλις σας φέρει τσέκι 24 εκατομμυρίων όπως λαλείτε, δώστε του την με κλειστά μάτια. Αλλά όπως είναι η συμφωνία σήμερα, όχι!».

«Έχουν δημιουργηθεί τόσες πολλές ψευδαισθήσεις για την πρόταση Παπασταύρου που όποιος μιλά τώρα θεωρείται κακός και εχθρός της Ομόνοιας. Για αυτό σιωπώ μέχρι να δω την τελική του πρόταση. Παρακολουθώ με κάθε λεπτομέρεια ότι συμβαίνει, μην ανησυχείτε».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE