ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έσβησαν τα όνειρα του 32χρονου – Θα παντρευόταν τον Ιούνιο

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έσβησαν τα όνειρα του 32χρονου – Θα παντρευόταν τον Ιούνιο

Φρικτό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (09/04) στα Κατεχόμενα με αποτέλεσμα 32χρονος οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο.

Όπως μεταδίδουν τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο 32χρονος οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε 54χρονος.

Από την σφοδρή σύγκρουση, ο 32χρονος οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς παγιδεύτηκε στα συντρίμμια του οχήματός του.

Το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου των Κατεχομένων για αυτοψία.

Ο γάμος του θα γίνονταν τον Ιούνιο.

Ο 32χρονος οδηγός σύμφωνα με τα Τ/κ Μέσα εργάζονται ως πωλητής σε κατάστημα παιδικών παιχνιδιών. Μάλιστα, τον Ιούνιο θα παντρευόταν την αγαπημένη του.

Στο σημείο του θανατηφόρο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Συνάδελφοι και συγγενείς του άτυχου 32χρονου μετέβησαν στην σκηνή μη μπορώντας να πιστέψουν πως ο 32χρονος 'έφυγε'.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE