ΛΕΥΚΩΣΙΑ - Φως στα αίτια του θανάτου της 18χρονης έριξε η νεκροτομή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - Φως στα αίτια του θανάτου της 18χρονης έριξε η νεκροτομή

Την νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα στην παρουσία του ιατροδικαστή Πανικού Σταυριανού ο οποίος εκπροσώπησε την οικογένεια.

Η νεκροτομή ήταν πολύωρη καθώς ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης (10/04).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρρώστησε πριν έρθει Κύπρο η Άντρια – ‘Έσβησε’ πριν το πασχαλινό τραπέζι στην γιαγιά– VIDEO

Σύμφωνα με την κ. Παπέττα, η 18χρονη υπέστη επιπωματισμό καρδιάς συνεπεία υγρής περικαρδίτιδάς.

Όπως μας αναφέρθηκε, έχουν ληφθεί δείγματα ιστοπαθολογικών, γενετικών και τοξιλοκολογικών εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί από ποιο ιό προσεβλήθη η ατυχή Άντρια Παρασκευά.

Η 18χρονη σπούδαζε χορό στην πόλη Λιντς στην Αγγλία.Λίγο πριν έρθει στην Κύπρο για τις πασχαλινές της διακοπές, παρουσίασε συμπτώματα κρυολογήματος, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν ανησυχία.

Όταν η 18χρονη ήρθε στην Κύπρο, παρουσιάζει συμπτώματα εξάντλησης και αδυναμίας, με αποτέλεσμα την Κυριακή (8/4) να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και απεβίωσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.