ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολλά δισεκατομμύρια σε FIFA για τεράστιες αλλαγές!

Πολλά δισεκατομμύρια σε FIFA για τεράστιες αλλαγές!

Πρόταση σοκ στη FIFA για την ανάληψη και αλλαγή σε δυο μεγάλες διοργανώσεις. Αρχική απόρριψη, αλλά και αντιδράσεις.

Οι New York Times προχώρησαν σε αποκάλυψη που… σοκάρει, αφού σε δημοσίευμα τους τονίζεται πως ο Τζιάνι Ινφαντίνο έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα επιχειρηματιών που αγγίζει τα 25 δισ. δολάρια, ώστε να παραχωρήσει τα δικαιώματα των δύο διοργανώσεων της ομοσπονδίας!  

Ο ισχυρός άνδρας της FIFA έχει υπογράψει ρήτρα εμπιστευτικότητας και φυσικά δεν αποκάλυψε την ταυτότητα ή την προέλευση των μελών του γκρουπ. Το Συμβούλιο απέρριψε το αίτημα του Ινφαντίνο για άμεση εξέταση και η απόφαση θα ληφθεί τον Ιούνιο στη Μόσχα. Οπως διέρρευσε, το συγκεκριμένο γκρουπ ίσως να προέρχεται από την Ασία κι επιθυμεί διακαώς την ανάληψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Παράλληλα, στη συνεδρίαση της Μπογκοτά, τα μέλη της Ομοσπονδίας ενημερώθηκαν για την πρόθεση διεύρυνσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Ειδικότερα, στόχος είναι να περιλαμβάνονται 24 ομάδες από τις πέντε ηπείρους, αλλά η Ευρώπη να προσφέρει 12 και το τουρνουά να διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια, στα πρότυπα του Μουντιάλ. Στόχος του Ινφαντίνο είναι το νέο μοντέλο να εφαρμοσθεί από το 2021! Αρνητικοί σε αυτά τα πλάνα είναι οι σύλλογοι, αλλά και η UEFA, η οποία υποστηρίζει πως ανάλογες διοργανώσεις μπορούν να προκαλέσουν οικονομική ζημια στο Champions League!

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top