ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πιάστηκε στα χέρια με φερόμενο διαρρήκτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πιάστηκε στα χέρια με φερόμενο διαρρήκτη

Συμπλοκή μεταξύ φερόμενου διαρρήκτη και ιδιοκτήτη οικίας σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης (10/4) στην Λευκωσία, κατέληξε με τον πρώτο στο νοσοκομείο και την Αστυνομία στη σκηνή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, ιδιοκτήτης υπό ανακαίνισης οικίας κοντά στον Άγιο Δομέτιο , επισκέφτηκε το υποστατικό γύρω στις 20:00 της Τρίτης, όπου εντόπισε άγνωστο άνδρα να βρίσκεται εντός του.

Μεταξύ των δύο, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε υπήρξε λογομαχία, ενώ αργότερα φαίνεται να άναψαν τα αίματα, με αποτέλεσμα τη συμπλοκή και τον τραυματισμό του υπόπτου για διάρρηξη.

Στον χώρο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον ύποπτο.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που σημειώθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2025, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο γυναίκας ηλικίας 71 ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE