Στη Λευκωσία ο Τόμας Γκόφους - Η ατζέντα του Αμερικανού αξιωματούχου

Στη Λευκωσία ο Τόμας Γκόφους - Η ατζέντα του Αμερικανού αξιωματούχου

Διμερή και περιφερειακά θέματα ασφάλειας θα συζητήσει την Τετάρτη, 11 Απριλίου, στη Λευκωσία, ο Βοηθός Υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ αρμόδιος για την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ, Τόμας Γκόφους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Κύπρο, ο κ. Γκόφους θα συναντηθεί με τον Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη και άλλους αξιωματούχους της Κυπριακής Δημοκρατίας για θέματα ασφάλειας, καθώς και με εκπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών και Βρετανούς αξιωματούχους.

Ο Αμερικανός Βοηθός Υφυπουργός Άμυνας θα συζητήσει ένα ευρώ φάσμα θεμάτων που άπτονται διμερών και περιφερειακών θεμάτων ασφάλειας, στο πλαίσιο επίσκεψης γνωριμίας, η οποία περιλαμβάνει και άλλους σταθμούς στην περιοχή, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE