ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστυνομικός έδειρε τη σύντροφό του μπροστά στα παιδιά της

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστυνομικός έδειρε τη σύντροφό του μπροστά στα παιδιά της

Συνελήφθη με οδηγίες του Ζαχαρία Χρυσοστόμου αστυνομικός της ΥΚΑΝ για υπόθεση βίας στην οικογένεια.

Σύμφωνα με τον Μανώλη Καλατζή («Πολίτης») ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και εναντίον του διατάχθηκε ποινική και πειθαρχική δίωξη.

Την ημέρα του Πάσχα (8/4) μετέβη με τη σύντροφό του και τα παιδιά της σε φιλικό σπίτι στην Πάφο για να γιορτάσουν την Ανάσταση.

Κατά την επιστροφή στη Λευκωσία το ζευγάρι άρχισε να λογομαχεί, ενώ τα παιδιά βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Μετά από βρισιές και έντονους χαρακτηρισμούς, ο αστυνομικός σταμάτησε το αυτοκίνητο και άρχισε να ξυλοκοπά τη γυναίκα, η οποία ακολούθως κατήγγειλε το περιστατικό σε αστυνομικό σταθμό.

Λίγη ώρα αργότερα πέρασαν χειροπέδες στον αστυνομικό της ΥΚΑΝ, ενώ ο αρχηγός της αστυνομίας ενημερώθηκε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE