ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με βασικό ζητούμενο να… «ματώσει» (πιθανή ενδεκάδα)

Με βασικό ζητούμενο να… «ματώσει» (πιθανή ενδεκάδα)

Στη Λεμεσό και δη στο Τσίρειο Στάδιο για την πρόκριση η Ανόρθωση σήμερα, μιας και η ώρα 19:00 θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης κυπέλλου Κύπρου.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι σίγουρα θα πρέπει να σκοράρει στο Τσίρειοπ Στάδιο εάν θέλει πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, μιας και το 1-1 δεν της εξασφαλίζει κάτι τέτοιο.

Για αυτό ο Ισραηλίτης τεχνικός συνέστησε προσοχή στους παίκτες του πρωτίστως να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και ακολούθως να κτυπήσουν στα σημεία που θα αδυνατήσει ο αντίπαλος, στους ανοικτούς χώρους που θα βρουν, να εκμεταλευθούν και να βρούνε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα.

Εάν κατέστη δυνατό να σκοράρουν και νωρίς στο παιχνίδι τότε θα κάνουν καλύτερα τα πράγματα για την Ανόρθωση ως προς τον στόχο.

Απουσία είναι του Καλό για την Ανόρθωση, με τον Λέβι να προορίζει για το βασικό σχήμα στους Αρούς (τερματοφύλακας), Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο (κεντρικό αμυντικό δίδυμο), Στρούνα και Κοφί (αμυντικά άκρα), Βικτόρ και Ιγκιέμπορ (ανασταλτικά χαφ), Πράνιτς (επιτελικός μέσος), Αμπντουλάγιεφ και Ράγιος («φτερά» επιθετικής γραμμής), Ντούρις (κορυφή επίθεσης).

Η Ανόρθωση θα έχει στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου τη συμπαράσταση 1300 φιλάθλων της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

Στα μαλακά προσπαθεί να ρίξει η ηγεσία του ΔΗΚΟ τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος, ύστερα από την αποτυχία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Μπορεί το ΔΗΚΟ να έχει διατηρήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, ωστόσο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται σε βαθμό, που σήμερα βρίσκεται μία θέση πίσω από το ΕΛΑΜ χάνοντας και τον ρυθμιστικό του ρόλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου ύστερα από τη συνεδρίαση του της Κεντρικής Επιτροπής την Δευτέρα, εμφανίζει ένα κόμμα το οποίο φαίνεται να κατανοεί τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν προεκλογικά, δίνοντας μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση πολιτικού - καταστατικού συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του κόμματος. Με άλλα λόγια, το ΔΗΚΟ θα πρέπει να βρει νέα ταυτότητα με την οποία θα «συστηθεί» εκ νέου, στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top