Επιτέλους φάνηκε η μικρή κοιλίτσα της Ήβης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επιτέλους φάνηκε η μικρή κοιλίτσα της Ήβης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα μακρύ φόρεμα επέλεξε η Ήβη Αδάμου για την βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας με τον Stavento. 

Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ήβη Αδάμου. Η όμορφη τραγουδίστρια στα 25 της είναι έτοιμη να βιώσει το θαύμα της μητρότητας, αφού σε λιγότερο από τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον τραγουδιστή.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ευτυχισμένο ζευγάρι να απολαμβάνει τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας.

Το ζευγάρι έχει σαν βάση του την Αλεξανδρούπολη και η Κύπρια τραγουδίστρια είχε δηλώσει σε πρόσφατή της συνέντευξη: «Η βάση μας θα είναι στην Αλεξανδρούπολη. Είναι μία πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσει ένα παιδί πιστεύω, που όλα είναι έτσι πιο ήρεμα, πιο ανθρώπινα».

Φωτογραφίες papadakis press

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE