Σε κυπριακά χέρια ο ALPHA Κύπρου - Ο ρόλος του Κοντομηνά και του Παπαέλληνα

Σε κυπριακά χέρια ο ALPHA Κύπρου - Ο ρόλος του Κοντομηνά και του Παπαέλληνα

Ο Alpha Κύπρου άλλαξε χέρια και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού των Λατσιών καταδεικνύει τον ρόλο του Δημήτρη Κοντομηνά, αλλά και αυτόν του Αντρέα Παπαέλληνα.

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την συνολική αγορά των μετοχών της εταιρείας ALPHA TELEVISION CYPRUS LIMITED (τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου), έχουν προχωρήσει οι: Γιώργος Θεοδότου, Χριστίνα Δημάδη Λοΐζου, Αιμίλιος Μίτσιγκας και Χριστόφορος Χριστοφόρου.

Η συμφωνία τελεί υπό την τελική έγκριση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

Η εταιρεία ALPHA TELEVISION CYPRUS Ltd ανακοινώνει ότι με την υλοποίηση της συμφωνίας Επίτιμος Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας πρόκειται να διοριστεί ο κ. Δημήτριος Κοντομηνάς ενώ εκτελεστικός Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Αντρέας Παπαέλληνας. Η τελική σύνθεση και τα μέλη του Διοικητικού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Γενικός Διευθυντής της εταιρείας παραμένει ο κ. Πέτρος Πέτρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE