Σε κυπριακά χέρια ο ALPHA Κύπρου - Ο ρόλος του Κοντομηνά και του Παπαέλληνα

Σε κυπριακά χέρια ο ALPHA Κύπρου - Ο ρόλος του Κοντομηνά και του Παπαέλληνα

Ο Alpha Κύπρου άλλαξε χέρια και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού των Λατσιών καταδεικνύει τον ρόλο του Δημήτρη Κοντομηνά, αλλά και αυτόν του Αντρέα Παπαέλληνα.

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την συνολική αγορά των μετοχών της εταιρείας ALPHA TELEVISION CYPRUS LIMITED (τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου), έχουν προχωρήσει οι: Γιώργος Θεοδότου, Χριστίνα Δημάδη Λοΐζου, Αιμίλιος Μίτσιγκας και Χριστόφορος Χριστοφόρου.

Η συμφωνία τελεί υπό την τελική έγκριση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

Η εταιρεία ALPHA TELEVISION CYPRUS Ltd ανακοινώνει ότι με την υλοποίηση της συμφωνίας Επίτιμος Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας πρόκειται να διοριστεί ο κ. Δημήτριος Κοντομηνάς ενώ εκτελεστικός Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Αντρέας Παπαέλληνας. Η τελική σύνθεση και τα μέλη του Διοικητικού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Γενικός Διευθυντής της εταιρείας παραμένει ο κ. Πέτρος Πέτρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE