Ισχύει για Ράγιος και Πράνιτς

Ισχύει για Ράγιος και Πράνιτς

Δεν του βγήκε αυτή την φορά.

Η επιλογή του Ρόνι Λέβι να τοποθετήσει για ακόμη ένα παιχνίδι τον Πράνιτς στη μεσαία γραμμή και τον Ράγιος στο δεξί φτερό της επίθεσης δεν του πρόσφερε αυτό που θα ήθελε.

Είναι γεγονός ότι και οι δύο αυτοί παίκτες είναι καθοριστικοί ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι, αφού συχνά πυκνά ‘ταΐζουν’ με ασίστ τον Ντούρις. 

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα οι δύο τους δεν κατάφεραν να προσφέρουν δημιουργικά και εγκλωβίστηκαν από την αμυντική διάταξη των αντιπάλων τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE