Διάσημος Ισπανός διαιτητής: «Δεν ήταν πέναλτι»!

Διάσημος Ισπανός διαιτητής: «Δεν ήταν πέναλτι»!

Ο διάσημος Ισπανός πρώην διαιτητής Ιτουράλδε Γκονζάλεθ είπε στην «As», ότι η ανατροπή του Λούκας Βάθκεθ δεν είναι πέναλτι.

«Το μαρκάρισμα του Μπενάτια δεν αρκεί για να νοείται ως παράβαση. Δεν θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι».

Με αυτά τα λόγια, ο Ισπανός πρώην διαιτητής Ιτουράλδε Γκονζάλεθ, σχολίασε στην «As» την περιβόητη απόφαση που έστειλε την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League και την Γιουβέντους στο «σπίτι» της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.