ΚΑΙΡΟΣ: Σκόνη στην ατμόσφαιρα - Άνοδος της θερμοκρασίας

ΚΑΙΡΟΣ: Σκόνη στην ατμόσφαιρα - Άνοδος της θερμοκρασίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναµένεται από το βράδυ της Παρασκευής.

Σήµερα θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 24 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE