ΦΟΝΙΚΟ-ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Η 82χρονη γιαγιά κατήγγειλε τον 34χρονο πατροκτόνο – Το όνομα του θύματος

ΦΟΝΙΚΟ-ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Η 82χρονη γιαγιά κατήγγειλε τον 34χρονο πατροκτόνο – Το όνομα του θύματος

Αγγλοκύπριοι που διέμεναν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο είναι οι πρωταγωνιστές του δράματος που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/4) στην Ορόκλινη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον 1ο όροφο του σπιτιού που έγινε το άγριο φονικό, διέμενε ο 62χρονος Στηβ Ανδρέα Ιωάννου με τη συμβία του και στον 2ο όροφο ο 34χρονος γιος του με την 82χρονη γιαγιά του.

Η γιαγιά ήταν αυτή που ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό, την ώρα που ο φερόμενος ως πατροκτόνος διέφυγε πεζός από τον τόπο του εγκλήματος.

Ο 34χρονος, που μετά από λογομαχία φέρεται να μαχαίρωσε πολλές φορές τον 62χρονο πατέρα του, παραδέχθηκε το έγκλημα και αναμένεται να οδηγηθεί γύρω στις 11:00 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο θανών έφερε τραύματα στη μασχάλη, στον θώρακα, στο αριστερό μέρος της πλάτης και κάτω από το ισχίο, τα οποία αποδείχθηκαν θανάσιμα, καθώς αν και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, υπέκυψε στα τραύματά του.

Αλέκος Μιχαηλίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE