ΦΟΝΙΚΟ-ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Η 82χρονη γιαγιά κατήγγειλε τον 34χρονο πατροκτόνο – Το όνομα του θύματος

ΦΟΝΙΚΟ-ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Η 82χρονη γιαγιά κατήγγειλε τον 34χρονο πατροκτόνο – Το όνομα του θύματος

Αγγλοκύπριοι που διέμεναν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο είναι οι πρωταγωνιστές του δράματος που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/4) στην Ορόκλινη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον 1ο όροφο του σπιτιού που έγινε το άγριο φονικό, διέμενε ο 62χρονος Στηβ Ανδρέα Ιωάννου με τη συμβία του και στον 2ο όροφο ο 34χρονος γιος του με την 82χρονη γιαγιά του.

Η γιαγιά ήταν αυτή που ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό, την ώρα που ο φερόμενος ως πατροκτόνος διέφυγε πεζός από τον τόπο του εγκλήματος.

Ο 34χρονος, που μετά από λογομαχία φέρεται να μαχαίρωσε πολλές φορές τον 62χρονο πατέρα του, παραδέχθηκε το έγκλημα και αναμένεται να οδηγηθεί γύρω στις 11:00 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο θανών έφερε τραύματα στη μασχάλη, στον θώρακα, στο αριστερό μέρος της πλάτης και κάτω από το ισχίο, τα οποία αποδείχθηκαν θανάσιμα, καθώς αν και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, υπέκυψε στα τραύματά του.

Αλέκος Μιχαηλίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE