ΠΑΦΟΣ: Ξεκίνησε εξετάσεις το ΤΑΕ για τον θάνατο του 24χρονου Αδάμου

ΠΑΦΟΣ: Ξεκίνησε εξετάσεις το ΤΑΕ για τον θάνατο του 24χρονου Αδάμου

Ξεκίνησε εξετάσεις το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του 24χρονου Αδάμου Μπέη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Οι εξετάσεις ξεκίνησαν, όπως ανέφερε, μετά την καταγγελία στην Αστυνομία από την οικογένεια του 24χρονου με την οποία ζητείται η διερεύνηση ποινικών ή πειθαρχικών αδικημάτων από πλευράς ιατρών και νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Πάφου.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η διερεύνηση της υπόθεσης θα γίνει με κάθε υπευθυνότητα και σοβαρότητα πάντα σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, που σε τέτοιες περιπτώσεις διορίζει ιατρικό λειτουργό ο οποίος βοηθά την ανακριτική ομάδα.

Ανέφερε ακόμα πως σήμερα το πρωί θα ενημερώσει το Υπουργείο Υγείας γραπτώς με σκοπό το διορισμό ιατρικού λειτουργού.

Η καταγγελία έγινε την Τετάρτη (11/4) από την δικηγόρο της οικογένειας του 24χρονου, Μαρία Σ. Παπαδημήτρη.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE