ΑΕΚ Λάρνακας – Ομόνοια / Αραράτ διεκδικούν το Κύπελλο

ΑΕΚ Λάρνακας – Ομόνοια / Αραράτ διεκδικούν το Κύπελλο

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Ανδρών Futsal και σήμερα στη Λάρνακα θα αναδειχτεί ο φετινός κυπελλούχος.

Στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο ΑΕΚ Λάρνακας και Ομόνοια / Αραράτ θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision αλλά και από την πλατφόρμα cfa-tv.com στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Στους αγώνες της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος ο απολογισμός κατέγραψε δύο νίκες για την Ομόνοια / Αραράτ. Νίκησε 2-1 στη Λάρνακα και 7-2 στη Λευκωσία.

Πως έφτασαν στον τελικό
*Στον πρώτο αγώνα η ΑΕΚ ηττήθηκε στη Λεμεσό από την ΑΜΕΚ Καψάλου με 2-1 και στον επαναληπτικό της Λάρνακας ανέτρεψε τα δεδομένα και με το 4-0 πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Για την ΑΕΚ η φετινή είναι η δεύτερη συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου Futsal. Για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε τελικό την περίοδο 2014 – 2015 και τότε ηττήθηκε από το ΑΠΟΕΛ με 5-1.

**Η Ομόνοια / Αραράτ για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα.

Στην προημιτελική φάση αντιμετώπισε στη Λάρνακα την Ανόρθωση και μετά το ισόπαλο 4-4 επικράτησε στη διαδικασία της παράτασης με 6-4.

Στην ημιτελική φάση νίκησε εκτός έδρας το ΑΠΟΕΛ με 6-4 και παρά την ήττα στον επαναληπτικό με 4-3 πέρασε στον τελικό.

Η Ομόνοια / Αραράτ αγωνίστηκε και στον περσινό τελικό όπου ηττήθηκε από την ΑΕΛ στο Κίτιον με 8-4.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE