H Ραμονα Φιλιπ έκοψε τα μαλλιά της κοντά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

H Ραμονα Φιλιπ έκοψε τα μαλλιά της κοντά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επέλεξε το Garconne κόψιμο μαλλιών η Ραμόνα Φίλιπ κατά την παραμονή της στο Λος Άντζελες.

Η Ραμόνα Φίλιπ βρίσκεται στο Λος Άντζελες μαζί με την οικογένειά της όπου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές και νέες εμπειρίες.

Η σχεδιάστρια μόδας ανάμεσα σε περιπλανήσεις, αξιοθέατα, νέες εμπειρίες και γεύσεις αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και έτσι έκοψε τα μαλλιά της κοντά, επιλέγονας το a la garcon κούρεμα.

Η Ραμόνα μοιράστηκε στο instagram με τους followers της το νέο της look υποβάλλοντάς τους το ερώτημα: "Κάθε αλλαγή είναι καλή αλλαγή... ή όχι".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE