Αινιγματική δήλωση Αναστασιάδη: «Dum Spiro Spero» - VIDEO

Αινιγματική δήλωση Αναστασιάδη: «Dum Spiro Spero» - VIDEO

Με ένα λατινικό πασίγνωστο απόφθεγμα απάντησε στους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σχολιάζοντας (ή μη) δηλώσεις του Μουσταφά Ακιντζί.

Εξερχόμενος των εργαστηρίων του Ινστιτούτου Κύπρου, όπου τέλεσε εγκαίνια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του κατοχικού ηγέτη.

«Dum Spiro Spero», απάντησε χωρίς να σταθεί ενώπιον μικροφώνων και καμερών.

Ελληνιστί, «όσο ζω ελπίζω», δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αφήνοντας, μάλλον, στη θεά Τύχη το δείπνο της Δευτέρας (16/4).

Πάντως, στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης (12/4) είναι προγραμματισμένη η Σύσκεψη Αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο. Εκεί, υποθέτουμε, η «ελπίδα» θα σχηματοποιηθεί σε ένα συλλογικό σχέδιο δράσης απέναντι στις τουρκικές αξιώσεις. Ή όχι;

Υπενθυμίζεται ότι ο Μουσταφά Ακιντζί αξίωσε το βράδυ της Τετάρτης (11/4) διαπραγματεύσεις από το μηδέν, λέγοντας ότι «η παλιά διαδικασία έχει κλείσει».

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE