Πτώση Mirage: Νεκρός ο πιλότος του αεροσκάφους - Επίσημη δήλωση

Πτώση Mirage: Νεκρός ο πιλότος του αεροσκάφους - Επίσημη δήλωση

Νεκρός είναι ο πιλότος του αεροσκάφους τύπου Mirage 2000-5 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο κατέπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/4) στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Σκύρου.

«Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση που έκανε ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκαν συντρίμμια του ελληνικού πολεμικού Μιράζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτείται ο Διευθυντής του Προεδρικού μετά το επίμαχο βίντεο : «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτείται ο Διευθυντής του Προεδρικού μετά το επίμαχο βίντεο : «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE