Power of love: Δεν χώρισαν Δώρος και Αθηνά! Τι συνέβη με το μήνυμα στο Instagram

Power of love: Δεν χώρισαν Δώρος και Αθηνά! Τι συνέβη με το μήνυμα στο Instagram

Ο Δώρος και η Αθηνά, ήταν το πρώτο ζευγάρι που δημιουργήθηκε στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Power Of Love. Οι δυο τους είναι αρκετά δημοφιλείς και σχεδόν καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί την εξέλιξη της σχέσης τους που έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. 

Σχετικό άρθρο: Τέλος στο love story Δώρου - Αθηνάς! Το έληξε δημόσια ο Κύπριος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια ανάρτηση στο Instagram story του Δώρου που έγραφε πως χώρισε με την Αθηνά προκάλεσε αναταραχή στα social media.

"Τέλος με την Αθηνά! Ενημερωτικά!", έγραφε το story με τους χρήστες να αναρωτιούνται τι παίζει.

Ο Σωκράτης, ωστόσο, έβαλε τα πράγματα στη θέση του και... καθησύχασε τους φανς, λέγοντας σε live που έκανε στο Instagram πως χάκαραν το προφίλ του Δώρου και ανήρτησαν την είδηση «χωρισμού».


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE