Πήγε Αγγλία o Άλαν και το έκαψε μαζί με τον Φιρμίνιο της Λίβερπουλ και αιθέριες υπάρξεις – PICS

Πήγε Αγγλία o Άλαν και το έκαψε μαζί με τον Φιρμίνιο της Λίβερπουλ και αιθέριες υπάρξεις – PICS

Βραζιλιάνικο πάρτι για τους δύο κολλητούς.

Ο Άλαν Σόουζα, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα ως δανεικός από τη Λίβερπουλ, επέστρεψε Αγγλία λόγω ενός τραυματισμού.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, στα οποία παρουσιάζεται και φωτογραφικό υλικό ο Άλαν Σόουζα με την σύντροφο του έδωσαν το παρών τους στο πάρτι που διοργάνωσε ο επιθετικός της Λίβερπουλ, ΡΟμπέρτο Φιρμίνιο με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας τους.

Η παρέα τους θεάθηκε σε ένα βραζιλιάνικο εστιατόριο ενώ η σύντροφος του Άλαν δημοσίευσε και βίντεο με τον Φιρμίνιο να χορεύει μέσα στο εστιατόριο με την καυτή σύντροφο του Λαρίσα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

alan

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE