Συνάντηση προέδρων ΑΕΚ και Ομόνοια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνάντηση προέδρων ΑΕΚ και Ομόνοια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο τελικός του κυπέλλου φούτσαλ όπου θα λάβει χώρα στο «Κίτιον» είναι γεγονός ότι είναι πόλος έλξης για αρκετό κόσμο από τον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα στις κερκίδες του «Κίτιον» αμφότεροι βρέθηκαν και οι ισχυροί άνδρες της Ομόνοιας και της ΑΕΚ, Αντώνης Τζιωνής και Άντρος Καραπατάκης.

Οι δύο διοικητικοί ηγέτες των δύο ομάδων αφού αντάλλαξαν μερικές κουβέντες κι απόψεις μεταξύ τους θα πάρουν θέση στην κερκίδα για να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Σίγουρα ο κάθε ένας θα εύχεται να νικήσει η ομάδα του αλλά και να δουν ένα όμορφο αγώνα μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE