ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θριαμβευτικά κυπελλούχος η Ομόνοια / Aραράτ

Θριαμβευτικά κυπελλούχος η Ομόνοια / Aραράτ

Η Ομόνοια / Αραράτ από το βράδυ της Πέμπτης (12/4) πανηγυρίζει το κύπελλο στο φούτσαλ. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να επικρατήσουν με 8-1 της ΑΕΚ και στέφθηκαν κυπέλλουχοι.

Για την ιστορία του αγώνα, η Ομόνοια / Αραράτ στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί της ΑΕΚ με 4-0 με τους Ιωάννου (δις), Κραφτσιόφ και Μανώλη να χρίζονται σκόρερ και να θέτουν για τα καλά τις βάσεις κατάκτησης του τροπαίου.

Η ομάδα της Λάρνακας μετά το 4-0 ανέβασε στροφές και κατάφερε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να μειώσει σε 4-1.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου οι «κιτρινοπράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μια φάση στο παιχνίδι και στην αμέσως επόμενη ευκαιρία των «τριφυλλοφόρων» έγινε το 5-1 το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Κώστα Πολυβίου ξεκίνησε το ίδιο καλά όπως και στο πρώτο ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας φρόντισαν από νωρίς να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.

Ο Ιώαννου με το ξεκίνημα έκανε το 6-1, ενώ η ΑΕΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα όμως το σουτ του Μοντεάν κατέληξε στο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα η Ομόνοια κατάφερε να βρει άλλες δύο φορές δίχτυα με τους Πρέα και Κραφτσιόφ κάνοντας το 8-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top