Κηδεύεται ο δικηγόρος και πολιτικός Μιχαλάκης Κυπριανού –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται ο δικηγόρος και πολιτικός Μιχαλάκης Κυπριανού –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο Δικηγόρος, πρώην βουλευτής και πρώην πρόεδρος της ΚΟΠ, Μιχαλάκης Κυπριανού.

Το μεσημέρι (13:00) της Παρασκευής (13/4) κηδεύεται ο δικηγόρος Μιχάλης Κυπριανού από τον ιερό ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το Ταμείο απόρων οικογενειών Ενορίας Χρυσελούσης και απόρων οικογενειών Μητρόπολης Ταμασσού και Ορεινής.

Θυμίζουμε ότι ο εκλιπών μεγάλωσε στη Μόρφου, αποφοίτησε από την Αγγλική Σχολή Λευκωσίας και σπούδασε νομικά στο Λονδίνο. 

Εργάστηκε ως ιδιώτης δικηγόρος, ενώ προσλήφθηκε στη Γενική Εισαγγελία της Δημοκρατίας, για να παραιτηθεί το 1991. 

Τότε ήταν που εξελέγη βουλευτής Λευκωσίας με το ΔΗΚΟ, διατελώντας για πέντε χρόνια πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. 

Ο Μιχαλάκης Κυπριανού διετέλεσε και πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας.

Σε ηλικία 81 ετών ο γνωστός δικηγόρος και πολιτικός Μιχαλάκης Κυπριανού, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: Είδε Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν - Προετοιμάζονται για μία συνάντηση 5 + 1- Πότε επιστρέφει στην Κύπρο

Ολγκίν: Είδε Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν - Προετοιμάζονται για μία συνάντηση 5 + 1- Πότε επιστρέφει στην Κύπρο

Θα επιστρέψει στην Κύπρο σε δύο εβδομάδες μετά από επαφές σε Αθήνα, Άγκυρα και Βρυξέλλες, δήλωσε την Παρασκευή η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν μετά από συνάντηση, που είχε το απόγευμα της Παρασκευής με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE