Η Κύπρος απάντησε με Notam στην οδηγία Eurocontrol για το FIR Λευκωσίας

Η Κύπρος απάντησε με Notam στην οδηγία Eurocontrol για το FIR Λευκωσίας

Απάντησε με Notam το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας στην οδηγία Eurocontol αλλά και στα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο για ενδεχόμενο επηρεασμό των πτήσεων στο FIR Λευκωσίας από τις εξελίξεις στη Συρία έφεραν την απάντηση της Πολιτικής Αεροπορίας. 

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE