Πρόωρος τοκετός για την Khloe Kardashian

Πρόωρος τοκετός για την Khloe Kardashian

strong>Πρόωρος τοκετός για την Khloe Kardashian, μια μέρα μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον σύντροφό της.

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Khloe Kardashian, μία ημέρα μετά το σκάνδαλο που έγινε γνωστό ότι ο σύντροφός της, Tristan Thompson την απάτησε.

Αν και η διάσημη reality star επρόκειτο να γεννήσει κανονικά στο τέλος του μήνα, έφερε στον κόσμο, λίγες ημέρες νωρίτερα το κοριτσάκι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η Kardashian γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, σε νοσοκομείο έξω από το Cleveland και στο πλευρό της ήταν η μητέρα της, οι αδερφές της καθώς και ο σύντροφός της.

Μετά την ξαφνική και αναπάντεχη αναστάτωση στη ζωή της, η Khloe Kardashian μετά την αποκάλυψη του βίντεο που κυκλοφόρησε στο οποίο ο σύντροφός της Tristan Thompson ερωτοτροπούσε με τρεις νεαρές γυναίκες βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με τα δημοσιεύματα να μιλούν για πρόωρες συσπάσεις για την διάσημη μέλλουσα μαμά.

Την Πέμπτη, 12/4, η μητέρα της Khloe, πήρε το πρώτο αεροπλάνο προκειμένου να βρεθεί κοντά της και να την υποστηρίξει. ''Η Kris βρίσκεται κοντά στην Khloe και την υποστηρίζει αφάνταστα. H Kim και η Kourtney θα φτάσει εκεί σε λίγες ημέρες. Προσπαθούν να τη βοηθήσουν να μην έχει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία της. Μόνος τους στόχος να πάρουν την Khloe από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούν και να επιστρέψουν με ασφάλεια στο σπίτι τους στο LA!".

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE