ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Ισόβιος αποκλεισμός από την πολιτική στον πρώην πρωθυπουργό

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Ισόβιος αποκλεισμός από την πολιτική στον πρώην πρωθυπουργό

Ο πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν Ναουάζ Σαρίφ δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει ξανά στην πολιτική για το υπόλοιπο της ζωής του, αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Ο 67χρονος Σαρίφ, που έχει διατελέσει τρεις φορές στο παρελθόν πρωθυπουργός του Πακιστάν, παραιτήθηκε τον Ιούλιο αφού το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι δεν μπορεί να παραμείνει στην πρωθυπουργία μετά τις κατηγορίες για διαφθορά που διατυπώθηκαν εναντίον του.

Ωστόσο ο βετεράνος πολιτικός εξακολουθεί να ασκεί μεγάλη επιρροή στο κυβερνών κόμμα Πακιστανική Μουσουλμανική Ένωση- Ναουάζ (PML-N). Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου ενδέχεται να έχει σημαντικές επιπτώσεις στις βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν αργότερα φέτος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE