ΕΛΛΑΔΑ: Εγκατέλειψε τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της έξω από δικαστήριο

ΕΛΛΑΔΑ: Εγκατέλειψε τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της έξω από δικαστήριο

Πάγωσε η κοινή γνώμη στην Καλαμάτα από την είδηση ότι μια μητέρα πήγε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/4) στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας και εγκατέλειψε έξω από το γραφείο του εισαγγελέα τα τέσσερα παιδιά της, το μεγαλύτερο ηλικίας 9 ετών και το μικρότερο μόλις 10 μηνών.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να τα μεγαλώσει και ότι βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση, χωρίς καμία βοήθεια από το κράτος ή συγγενείς.

Σοκαρισμένοι οι υπάλληλοι του Δικαστικού Μεγάρου ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο που παρέλαβε τα ανήλικα παιδιά και τα μετέφερε στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν τη μητέρα αυτή στην εγκατάλειψη των παιδιών της.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE