ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ: Πληροφορία και για ύποπτο όχημα - Πρόσωπα που μάλλον απασχόλησαν ξανά

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ: Πληροφορία και για ύποπτο όχημα - Πρόσωπα που μάλλον απασχόλησαν ξανά

Συνεχίζονται από το πρωί της Παρασκευής (13/4) οι έρευνες της Αστυνομίας Λεμεσού, για εντοπισμό των δυο προσώπων που επέβαιναν σε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα και τα οποία φέρεται να σχεδίαζαν τη διάπραξη ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας, στην τουριστική περιοχή Αμαθούντας, στη Λεμεσό.
 

Η Αστυνομία τέθηκε σε κινητοποίηση όταν, γύρω στις 8:30, εντοπίστηκε βαριοπούλα κρυμμένη σε θάμνους, πίσω από το υποκατάστημα συγκεκριμένου τραπεζικού ιδρύματος, δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης.
 
"Αμέσως κινητοποιήθηκαν τα περίπολα τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή για σκοπούς πρόληψης των ληστειών λόγω του γεγονότος ότι είχαμε κάποια αυξημένα κρούσματα στην πόλη μας", είπε και πρόσθεσε ότι μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού θεάθηκε να κινείται ύποπτα, ενώ σε αυτήν επέβαιναν δυο πρόσωπα που φορούσαν κράνη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE