Τα είπαν για το δείπνο Τσίπρας και Αναστασιάδης – Συλλυπητήρια Προέδρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα είπαν για το δείπνο Τσίπρας και Αναστασιάδης – Συλλυπητήρια Προέδρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τηλεφωνική συνομιλία είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής (13/4) ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τη συνομιλία δημοσιοποίησε με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου.

Πρόεδρος Αναστασιάδης και Πρωθυπουργός Τσίπρας συνομίλησαν για το δείπνο της Δευτέρας (16/4) με τον Μουσταφά Ακιντζί.

Ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε τη στήριξή του «στην ανάγκη επανέναρξης του δικοινοτικού διαλόγου».

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας «εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE