Δεν θα τους ήθελες με τίποτα μαζί σου στο αεροπλάνο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν θα τους ήθελες με τίποτα μαζί σου στο αεροπλάνο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καλοκαίρι για πολλούς σημαίνει διακοπές, ταξίδια, άρα και αεροπλάνα, κάποιες φορές όμως η πτήση γίνεται εκνευριστική, έως αηδιαστική.

Το να βρίσκεται αριθμός ανθρώπων, σε ένα μικρό χώρο όπως είναι ένα αεροπλάνο, ειδικά σε πτήσεις που κρατούν για ώρες, προϋποθέτει ότι ο κάθε επιβάτης ωφέλει να σκέφτεται και τους άλλους γύρο του, έχοντας υπόψη ότι η ελευθερία του σταματά εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα των συνανθρώπων του

Φωτογραφίες που μάζεψε η ιστοσελίδα newsbeast.gr, από διάφορους χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει ότι κάποιοι συνάνθρωποι μας νοιώθουν κάτι περισσότερο από σαν στο σπίτι τους, κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE