Η συγκινητική κίνηση της Ανόρθωσης για την οικογένεια του ήρωα σμηναγού, Γεώργιου Μπαλταδώρου

Η συγκινητική κίνηση της Ανόρθωσης για την οικογένεια του ήρωα σμηναγού, Γεώργιου Μπαλταδώρου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση στην οποία αναφέρεται ότι ένα μέρος από τα έσοδα από τον αγώνα της κόντρα στην ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα διατεθούν για βοήθεια στην οικογένεια του σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου που έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκωντος.

Δείτε την ανακοίνωση από την Ανόρθωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι μέρος των καθαρών εσόδων του αυριανού αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΕΚ, θα διατεθεί μέσω της πρεσβείας της Ελλάδος στην Κύπρο, υπέρ της οικογένειας του ήρωα σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου.

Θεωρούμε ελάχιστο καθήκον μας, να προχωρήσουμε σε αυτή τη συμβολική πράξη, τιμώντας τη μνήμη του πεσόντα εν ώρα καθήκοντος αξιωματικού. Ο Γεώργιος Μπαλταδώρος, έπεσε υπερασπιζόμενος τον ελληνικό εναέριο χώρο πάνω από τα νερά του Αιγαίου, προασπίζοντας την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE