Αποκρουστικό και κατάφωρο ψέμα χαρακτήρισε η Βρετανία τις κατηγορίες Λαβρόφ

Αποκρουστικό και κατάφωρο ψέμα χαρακτήρισε η Βρετανία τις κατηγορίες Λαβρόφ

Απορρίπτει η Βρετανία τις κατηγορίες της Μόσχας για σκηνοθετημένη επίθεση στην Ντούμα.

Την αντίδραση του Ηνωμένου Βασιλείου προκάλεσε η κατηγορία από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ότι η καταγγελλόμενη επίθεση με χημικά όπλα στην Ντούμα της Συρίας ήταν σκηνοθετημένη από τους Βρετανούς.

Κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών η εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου απέρριψε την κατηγορία ως «αποκρουστικό και κατάφωρο ψέμα».

Όπως τόνισε η Κάρεν Πιρς, «το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είχε καμία ανάμιξη». Πρόσθεσε ότι είναι τα χειρότερα fake news που έχει παραγάγει η ρωσική μηχανή προπαγάνδας.

Το υπουργικό συμβούλιο υπό την Τερέζα Μέι συμφώνησε την Πέμπτη ότι είναι «εξαιρετικά πιθανό» υπεύθυνος για την επίθεση να είναι ο Πρόεδρος Άσαντ.

*Στην κεντρική φωτογραφία η εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου μαζί με τον εκπρόσωπο της Ρωσίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE