Το ξέρουν πως δεν θα είναι το ίδιο αυτή την φορά κόντρα στην ΑΕΛ

Το ξέρουν πως δεν θα είναι το ίδιο αυτή την φορά κόντρα στην ΑΕΛ

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει αύριο (14/4) στο ντέρμπι της Λεμεσού την ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική των μπαράζ.

Ο Σοφρώνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πως θα δουν μια διαφορετική ΑΕΛ από εκείνη της πρεμιέρας των πλει οφ και ξέρουν πως θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι το αυριανό. Ο Κέρκεζ έδειξε πως ξέρει να κερδίζει ντέρμπι και είναι έτοιμος να βάλει δύσκολα στον Απόλλωνα.

Είναι στην πρώτη θέση οι κυανόλευκοι και απομένουν 5 παιχνίδια. Μια νίκη στο επερχόμενο ντέρμπι θα δώσει και άλλη δυναμική στην ομάδα και θα την σπρώξει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο τρόπαιο.

Είναι σημαντικό να μην υπάρξουν άλλες απώλειες για τον Απόλλωνα και στο στρατόπεδο των πρωτοπόρων βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά.

Ήταν πολύ σημαντική η πρόκριση που ήρθε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, δίνει έξτρα ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο κόουτς και να πάρει το 100% από όλο το έμψυχο δυναμικό

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".

BEST OF TOTHEMAONLINE