Η κίνηση ανθρωπιάς Πετρίδη και παικτών ΑΠΟΕΛ που συγκίνησε στο Gala της Σαλαμίνας

Η κίνηση ανθρωπιάς Πετρίδη και παικτών ΑΠΟΕΛ που συγκίνησε στο Gala της Σαλαμίνας

Στο Gala της Νέας Σαλαμίνας για τα 70χρονα της Αμμοχωστιανής ομάδας έγινε κάτι που συγκίνησε τους παρευρισκόμενους.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ανακοίνωσε πως θα δωθούν στον Εμιλιάνο Φούσκο το ποσό των 5.000 ευρώ ως προς ενίσχυση της θεραπείας του μικρού Λούσιο.

Η εισφορά λοιπόν αυτή ανακοινώθηκε στο Gala και χειροκροτήθηκε από όλους. Αναλυτικά μάζεψαν 3.000 οι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων και 2.000 η εταιρεία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE