ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταστράφηκε ολοσχερώς κομμωτήριο Ελληνοκύπριου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταστράφηκε ολοσχερώς κομμωτήριο Ελληνοκύπριου

Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα τοιυ Σαββάτου (14/4) περίοικοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε κομμωτήριο που ανήκει σε Ελληνοκύπριο και βρίσκεται στην οδό Κυριάκου Μάτση στην Αραδίππου.
 

Επί τόπου έφτασαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα που κατέσβησαν τη φωτιά, πριν επεκταθεί στα διπλανά καταστήματα, με τα οποία εφάπτεται το κομμωτήριο, ένα από τα οποία είναι περίπτερο. Το κομμωτήριο καταστράφηκε ολοσχερώς.
 
Άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου έχουν αποκλείσει και φρουρούν την περιοχή. Εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας αναμένεται να ξεκινήσουν εξετάσεις με το πρώτο φως της ημέρας για εντοπισμό των αιτιών που ξεκίνησε η φωτιά.
 
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE