Κρούσμα ντόπινγκ στoν αθλητισμό

Κρούσμα ντόπινγκ στoν αθλητισμό

Από έλεγχο που διενήργησε η ΕΟΑΒ, διαπιστώθηκε ότι αθλήτρια της προ-Μεσογειακής ομάδας άρσης βαρών, η οποία ασχολείται κυρίως με το cross-fit, βρέθηκε θετική σε στανοζολόλη, το οποίο είναι αναβολικό στεροειδές και περιλαμβάνεται μεταξύ των απαγορευμένων ουσιών, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της ομοσπονδίας στα μέσα Μαρτίου και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, έχει γίνει έλεγχος μόνο στο πρώτο δείγμα (η αθλήτρια έχει δικαίωμα να ζητήσει ανάλυση του β` δείγματος μέχρι την Τρίτη 17 Απριλίου).

Κύκλοι της ΕΟΑΒ τόνιζαν με έμφαση ότι η αποκάλυψη του κρούσματος ντόπινγκ είναι αποτέλεσμα ενός κύκλου ελέγχων που γίνονταν και θα συνεχίσουν να γίνονται από την ομοσπονδία ώστε να εξαλειφθούν φαινόμενα τέτοιου είδους.

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE