ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο πόδι η Αστυνομία για ύποπτες γυναίκες στην Λήδρας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο πόδι η Αστυνομία για ύποπτες γυναίκες στην Λήδρας

Σε κινητοποίηση τέθηκαν μέλη της Αστυνομίας μετά από πληροφορία για γυναίκες που κινούνταν ύποπτα στην οδό Λήδρας στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση που έτυχε η ιστοσελίδα μας, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για γυναίκες οι οποίες φέρονται να έκλεβαν πορτοφόλια από κόσμο που κινείτο πεζός στο πλακόστρωτο της οδού Λήδρας.

Οι εν λόγω ύποπτες, φαίνεται να πλησίαζαν κόσμο σε καταστήματα με σκοπό να αποσπάσουν τα πορτοφόλια τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκες που κατάγονται από χώρα των Βαλκανίων.

Η Αστυνομία τέθηκε σε κινητοποίηση το μεσημέρι του Σαββάτου (14/4).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE