ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο πόδι η Αστυνομία για ύποπτες γυναίκες στην Λήδρας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο πόδι η Αστυνομία για ύποπτες γυναίκες στην Λήδρας

Σε κινητοποίηση τέθηκαν μέλη της Αστυνομίας μετά από πληροφορία για γυναίκες που κινούνταν ύποπτα στην οδό Λήδρας στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση που έτυχε η ιστοσελίδα μας, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για γυναίκες οι οποίες φέρονται να έκλεβαν πορτοφόλια από κόσμο που κινείτο πεζός στο πλακόστρωτο της οδού Λήδρας.

Οι εν λόγω ύποπτες, φαίνεται να πλησίαζαν κόσμο σε καταστήματα με σκοπό να αποσπάσουν τα πορτοφόλια τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκες που κατάγονται από χώρα των Βαλκανίων.

Η Αστυνομία τέθηκε σε κινητοποίηση το μεσημέρι του Σαββάτου (14/4).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE