Τσαβούσογλου: 'Πρέπει να γλιτώσουμε τη Συρία από αυτό το καθεστώς'

Τσαβούσογλου: 'Πρέπει να γλιτώσουμε τη Συρία από αυτό το καθεστώς'

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι αυτή η επίθεση ήταν εναντίον του καθεστώτος της Συρίας, προσθέτοντας ότι αυτό το καθεστώς δεν πρέπει να είναι πλέον επικεφαλής της Συρίας. “Το χάος θα διευρυνθεί και θα αρχίσει μια περίοδος χωρίς επιστροφή. Πρέπει να γλιτώσουμε τη Συρία από αυτό το καθεστώς”, ανέφερε.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε ότι η Τουρκία είχε στηρίξει και στο παρελθόν τις προσπάθειες για συμφωνία για τη μη χρήση χημικών όπλων και θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους εργασίες. “Είμαστε εναντίον των χημικών και πυρηνικών όπλων”, ανέφερε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE