Τσαβούσογλου: 'Πρέπει να γλιτώσουμε τη Συρία από αυτό το καθεστώς'

Τσαβούσογλου: 'Πρέπει να γλιτώσουμε τη Συρία από αυτό το καθεστώς'

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι αυτή η επίθεση ήταν εναντίον του καθεστώτος της Συρίας, προσθέτοντας ότι αυτό το καθεστώς δεν πρέπει να είναι πλέον επικεφαλής της Συρίας. “Το χάος θα διευρυνθεί και θα αρχίσει μια περίοδος χωρίς επιστροφή. Πρέπει να γλιτώσουμε τη Συρία από αυτό το καθεστώς”, ανέφερε.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε ότι η Τουρκία είχε στηρίξει και στο παρελθόν τις προσπάθειες για συμφωνία για τη μη χρήση χημικών όπλων και θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους εργασίες. “Είμαστε εναντίον των χημικών και πυρηνικών όπλων”, ανέφερε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.