Τον κουβαλούσε στο μπροστινό καπό για 4 χιλ- Διαφωνούσαν για τις τουαλέτες- VIDEO

Τον κουβαλούσε στο μπροστινό καπό για 4 χιλ- Διαφωνούσαν για τις τουαλέτες- VIDEO

Ένας οργισμένος διαδηλωτής έμεινε στο μπροστινό καπό ενός SUV για τέσσερα χιλιόμετρα μετά από μια διαφωνία για τις τουαλέτες.

Το περιστατικό συνέβη στην Bareilly, Ινδία, στις 12 Απριλίου, όταν ο 34χρονος Braj Lal, είχε πάει μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής για να ζητήσουν επιχορηγήσεις για τουαλέτες που είχαν χτίσει, στις οποίες είχαν δικαίωμα σύμφωνα με κυβερνητικό πρόγραμμα.

Ο Pankaj Kumar Gautam, ένας υπεύθυνος του έργου, απέρριψε τον ισχυρισμό τους λέγοντας ότι οι τουαλέτες, είχαν κτιστεί διαφορετικά από ότι προνοούσε το σχέδιο.

Αυτό οδήγησε σε μια φιλονικία με αποτέλεσμα ο Lal να πηδίξει στο αυτοκίνητο του Gautam όταν προσπάθησε να φύγει, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να αρνείται να σταματήσει και έτσι αναχώρησε με τον τον 34χρονο στο καπό.

Ο Gautam, ο οποίος βρισκόταν στο μπροστινό κάθισμα, κατέγραψε ολόκληρη τη διαδρομή, ενώ σε κάποιο σημείο του βίντεο φαίνεται ο Lal βγάζει το κινητό του τηλέφωνο και προσπαθεί να καλέσει την αστυνομία ενώ βρίσκεται ακόμα στο καπό.

Αφού το αυτοκίνητο σταμάτησε λόγω της τροχαίας κίνησης, ο 34χρονος απομακρύνθηκε, απειλώντας τον οδηγό ότι θα θεωρηθεί υπεύθυνος.

Τόσο ο Lal όσο και ο Gautam έχουν καταθέσει αστυνομικές καταγγελίες κατηγορώντας ο ένας για τον άλλο για πολλά εγκλήματα, από προσπάθεια να δολοφονίας μέχρι εκφοβισμό.

Δείτε το βίντεο όπως δημοσιεύτηκε από τη σελίδα Liveleak:

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE