LIKE ONLINE

Τον κουβαλούσε στο μπροστινό καπό για 4 χιλ- Διαφωνούσαν για τις τουαλέτες- VIDEO

Τον κουβαλούσε στο μπροστινό καπό για 4 χιλ- Διαφωνούσαν για τις τουαλέτες- VIDEO

Ένας οργισμένος διαδηλωτής έμεινε στο μπροστινό καπό ενός SUV για τέσσερα χιλιόμετρα μετά από μια διαφωνία για τις τουαλέτες.

Το περιστατικό συνέβη στην Bareilly, Ινδία, στις 12 Απριλίου, όταν ο 34χρονος Braj Lal, είχε πάει μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής για να ζητήσουν επιχορηγήσεις για τουαλέτες που είχαν χτίσει, στις οποίες είχαν δικαίωμα σύμφωνα με κυβερνητικό πρόγραμμα.

Ο Pankaj Kumar Gautam, ένας υπεύθυνος του έργου, απέρριψε τον ισχυρισμό τους λέγοντας ότι οι τουαλέτες, είχαν κτιστεί διαφορετικά από ότι προνοούσε το σχέδιο.

Αυτό οδήγησε σε μια φιλονικία με αποτέλεσμα ο Lal να πηδίξει στο αυτοκίνητο του Gautam όταν προσπάθησε να φύγει, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να αρνείται να σταματήσει και έτσι αναχώρησε με τον τον 34χρονο στο καπό.

Ο Gautam, ο οποίος βρισκόταν στο μπροστινό κάθισμα, κατέγραψε ολόκληρη τη διαδρομή, ενώ σε κάποιο σημείο του βίντεο φαίνεται ο Lal βγάζει το κινητό του τηλέφωνο και προσπαθεί να καλέσει την αστυνομία ενώ βρίσκεται ακόμα στο καπό.

Αφού το αυτοκίνητο σταμάτησε λόγω της τροχαίας κίνησης, ο 34χρονος απομακρύνθηκε, απειλώντας τον οδηγό ότι θα θεωρηθεί υπεύθυνος.

Τόσο ο Lal όσο και ο Gautam έχουν καταθέσει αστυνομικές καταγγελίες κατηγορώντας ο ένας για τον άλλο για πολλά εγκλήματα, από προσπάθεια να δολοφονίας μέχρι εκφοβισμό.

Δείτε το βίντεο όπως δημοσιεύτηκε από τη σελίδα Liveleak:

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top