Η κίνηση του Σωφρόνη που λέει πολλά

Η κίνηση του Σωφρόνη που λέει πολλά

Με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο, ο Απόλλωνας δεν έχει την ενέργεια και την επιθετική ένταση που απαιτεί ένα τέτοιο παιχνίδι, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να μην είναι ευχαριστημένος από την απόδοση κάποιων παικτών του στο Α΄ ημίχρονο.

Γι΄ αυτό και σήκωσε ήδη για ζέσταμα τους Μάρκοβιτς, Ζάντερ και Ζελάγια και δεν θα αργήσει η στιγμή (ίσως και με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου…) που θα κάνει την πρώτη του αλλαγή, αν δεν αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE