Σαντορίνη: Νέα μεγάλη κατολίσθηση στην Κόκκινη Παραλία

Σαντορίνη: Νέα μεγάλη κατολίσθηση στην Κόκκινη Παραλία

Για άλλη μια φορά τυχερή στάθηκε η Σαντορίνη καθώς η νέα μεγάλη κατολίσθηση, που συνέβη τις ημέρες του Πάσχα, έγινε ώρες που δεν υπήρχαν άνθρωποι στην περιοχή.

Αυτή τη φορά η κατολίσθηση έγινε στη νότια πλευρά της παραλίας με μεγάλο τμήμα των πρανών να πέφτουν και να φτάνουν μέχρι τη θάλασσα. Η προηγούμενη μεγάλη κατολίσθηση είχε γίνει στις 5 Αυγούστου 2013 (ευτυχώς νυκτερινή ώρα) και έκτοτε είναι επισήμως κλειστή για το κοινό.

Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική καθώς μεγάλος αριθμός επισκεπτών, κυρίως στη διάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου, αγνοεί τις προειδοποιητικές πινακίδες που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Θήρας και επισκέπτεται τους επικίνδυνους για κατολίσθηση χώρους.

Ο κόσμος όχι μόνο επισκέπτεται την παραλία, αλλά περπατά, κάθεται ή ξαπλώνει κάτω ακριβώς από πρανή που μπορούν να αποκολληθούν ανά πάσα στιγμή.

Είναι γεγονός ότι η δημοφιλία της Κόκκινης Παραλίας είναι ιδιαίτερα μεγάλη λόγω του μοναδικού γεωλογικού φαινομένου που έχει διαμορφώσει και συνεχίζει να διαμορφώνει τον χώρο και της συνεχούς αναφοράς σε ταξιδιωτικά sites και έντυπα, καθώς και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE