Κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το μέλλον του

Κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το μέλλον του

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στις δηλώσεις του στην διάσκεψη τύπου μετά το ντέρμπι με την Ανόρθωση μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, όμως κλήθηκε να σχολίασει και για το μέλλον του μετά την φυγή του Τσάβι Ρόκα.

Οι δηλώσεις του Ιδιάκεθ:

»Σε γενικές γραμμές είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και ειδικότερα στο πρώτο μέρος.  Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το γκολ που πέτυχε η Ανόρθωση. Από κει και πέρα υπήρχε ισορροπία στο παιχνίδι. Από μέρους μας στα τελευταία λεπτά δεν είχαμε την καλή επιλογή ή την καλή τελική πάσα στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας ακολούθησαν και μας στήριξαν. Από τώρα σκαφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης με το ΑΠΟΕΛ. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε πολύ μεγάλη φιλοδοξία σε αυτό το παιχνίδι και πολλές ελπίδες. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε.  Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για την παρουσία της και ό,τι καλύτερο». 

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ κλήθηκε να σχολιάσει για το αν η φυγή του τεχνικού διευθυντή Τσάβι Ρόκα συνδυάζεται και με δική του φυγή επειδή λήγει το συμβόλαιό του: »Είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι της Τετάρτης με το ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι σημαντικό το μέλλον μου αυτή την στιγμή. Το μέλλον μου θα το δούμε για το τέλος της σεζόν». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE