Κάηκε το Βελιγράδι: Φοβερά επεισόδια στο ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν (VIDEOS)

Κάηκε το Βελιγράδι: Φοβερά επεισόδια στο ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν (VIDEOS)

Για μία ακόμα φορά το μεγάλο ντέρμπι του Βελιγραδίου ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν που βρήκε νικητές του πρώτους με 2-1 στιγματίστηκε από φοβερά επεισόδια.

Η είδηση σε ένα τέτοιο ματς είναι πλέον να μην γίνουν επεισόδια.

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν τα έσπασαν για μία ακόμα φορά, βάζοντας φωτιά στην σερβική πρωτεύουσα.

Οι οδομαχίες ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα από την έναρξη του ντέρμπι και γενικεύτηκαν εντός γηπέδου με ανταλλαγές φωτοβολίδων, σπασμένα καθίσματα και ξύλο με την αστυνομία.

Δείτε videos:

 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE