Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Ερντογάν για τη Συρία

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Ερντογάν για τη Συρία

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συζήτησαν για την κατάσταση στη Συρία και συμφώνησαν στην ανάγκη ενίσχυσης των διμερών προσπαθειών τους για την πολιτική επίλυση του πολέμου στη Συρία, ανακοίνωσε χθες το Κρεμλίνο.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών, ο Πούτιν τόνισε ότι οι ενέργειες των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στη Συρία παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο καθώς και τους κανόνες των Ηνωμένων Εθνών, υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE