Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Ερντογάν για τη Συρία

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Ερντογάν για τη Συρία

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συζήτησαν για την κατάσταση στη Συρία και συμφώνησαν στην ανάγκη ενίσχυσης των διμερών προσπαθειών τους για την πολιτική επίλυση του πολέμου στη Συρία, ανακοίνωσε χθες το Κρεμλίνο.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών, ο Πούτιν τόνισε ότι οι ενέργειες των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στη Συρία παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο καθώς και τους κανόνες των Ηνωμένων Εθνών, υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.