Πατάει γκάζι για ΑΠΟΕΛ – Τα νέα από την πρωινή προπόνηση

Πατάει γκάζι για ΑΠΟΕΛ – Τα νέα από την πρωινή προπόνηση

Μετά το ισόπαλο ντέρμπι με την Ανόρθωση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρέθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο και άρχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό (14/04) αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Οι επόμενες δύο προπονήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον 1ο ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο AEK ARENA (Τετάρτη 18/04, 19:00) θα είναι πρωινές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Ινδία και Κύπρος αναβάθμισαν τις σχέσεις τους, προχωρώντας σε μια φάση προσανατολισμένη σε απτά αποτελέσματα και στην υλοποίηση κοινών στόχων, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Κοινή Διακήρυξη που εξέδωσαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE