Βρετανός ΥΠΕΞ: 'Δεν υπάρχει κάποια πρόταση για νέες επιθέσεις κατά της Συρίας'

Βρετανός ΥΠΕΞ: 'Δεν υπάρχει κάποια πρόταση για νέες επιθέσεις κατά της Συρίας'

Ο Βρετανός υπουργός των Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποια πρόταση για νέες επιθέσεις κατά της Συρίας, ενώ εάν υπάρξει νέα χρήση χημικών όπλων στην Συρία, τότε, το Λονδίνο θα επανεξετάσει τις επιλογές του.

Ο ίδιος, τόνισε ότι η Βρετανία θα εξακολουθήσει ν' ασκεί πιέσεις στον πρόεδρο Μπασάρ αλ Ασαντ προκειμένου να προσέλθει στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων.

Δήλωσε ότι η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα μιλήσει αύριο στο κοινοβούλιο, ενώ οι βουλευτές, θα μπορούν μετά από αυτές τις δηλώσεις ν' αξιολογήσουν την στάση της βρετανικής κυβέρνησης, αναφορικά με τα πυραυλικά πλήγματα στην Συρία.

Είπε ακόμα ότι η Βρετανία θέλει να έχει ένα επίπεδο σχέσεων με την Ρωσία, τονίζοντας ότι η χώρα του, πρέπει να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης κατά πιθανών κυβερνοεπιθέσεων.

Ο Βρετανός ΥΠΕΞ πρόσθεσε ότι η Βρετανία δεν επιδιώκει την κλιμάκωση της έντασης στην υπόθεση της Συρίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE