Άτυχος ο Μηνάς Αντωνίου – Έφυγε υποβασταζόμενος από το γήπεδο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ/ΒΙΝΤΕΟ

Άτυχος ο Μηνάς Αντωνίου – Έφυγε υποβασταζόμενος από το γήπεδο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ/ΒΙΝΤΕΟ

Άτυχος φάνηκε ο Μηνάς Αντωνίου καθώς ένας τραυματισμός που αποκόμισε στο 30ο λεπτό τον ανάγκασε να αποχωρήσει νωρίς από το ντέρμπι.

Σε μια φάση στο ημίωρο του αγώνα ο νεαρός Κύπριος φάνηκε να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ.

Ο Μηνάς Αντωνίου επέστρεψε στο γήπεδο όμως λίγα λεπτά αργότερα δεν άντεξε και κρατώντας το πόδι του αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ και το τεχνικό τιμ των «γαλαζοκίτρινων» θα περιμένει τις ιατρικές εξετάσεις του Κύπριου μέσου για να δει την σοβαρότητα του τραυματισμού του και για το πόσο καιρό θα χρειαστεί να απουσιάζει.

Απλά για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο Μακρής ήταν ο ποδοσφαιριστής που αντικατέστησε τον Αντωνίου στο 37ο λεπτό.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE