Συνάντηση Κενεβέζου με δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Τουρκία

Συνάντηση Κενεβέζου με δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Τουρκία

Τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από την Τουρκία στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης, επισκέφθηκε την Κυριακή (15/4) ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Κυριάκος Κενεβέζος.

Ο κ. Κενεβέζος συναντήθηκε αρχικά με την οικογένεια του Δημήτρη Κούκλατζη στην Ορεστιάδα, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Καστοριά, όπου συνάντησε την οικογένεια του Άγγελου Μητρετώδη.

Ο Κύπριος Πρέσβης μετέφερε τη στήριξη και τη συμπαράσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας στις οικογένειες, αλλά και την ευχή να τελειώσει σύντομα η παράνομη κράτηση των δύο στρατιωτικών.

Οι δύο οικογένειες ενημέρωσαν τον κ. Κενεβέζο για την πορεία της υπόθεσης και τον ευχαρίστησαν θερμά για την πρωτοβουλία που πήρε, αλλά και για το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για τους δύο στρατιωτικούς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.